Tilbud på Protein og Kreatin
Vi har tilbud på 500gr protein og 500gr kreatin til 169kr fra Nutramino
Læs mere...
TRAPPENEDGANGEN ER ÅBEN
Vores indgang via trappen er nu åbnet igen ! Dog ikke i ydertimerne i weekend og helligdage, hvor der ikke er fast bemanding i receptionen.
Læs mere...
VI ER BLEVET TIL ET NØGLECENTER
Dvs vi ikke er bemandet før kl 07.00 i hverdagene og kl 12.00 i weekenderne. Du skal derfor hjælpe os med at åbne centeret, hvis du er en af dem, der godt kan lide at træne tidligt... Den kommer her!
Læs mere...

Holdbeskrivelser

Pilates: 

En dynamisk smidighedstræning, der bliver arbejdet mere intenst med de forskellige muskelgrupper til langsom musik.I eget tempo styrker og stabiliserer vi bl.a. rygsøjlen, der er fokus på maven, da næsten alle øvelser kræver man arbejder ud fra ens ”powerhouse” som er maveområdet. En del øvelser strammer også op på ben og baller.En god time for alle uanset hvilken form man er i.. timen afsluttes med 5-10 min afspænding.

MotionsBoksning/BodyCombat

Vi tager udgangspunkt i alm. boksetræning med forskellige redskaber som boksehandsker , sjippetove, sandsække mm… så det er alt det hårde fra boksning, dog uden fysisk kamp…Det er en time for dig ,der vil have sveden frem og pulsen op. Niveau 1, uden plet handsker.​​

​ThaiBoxing: ​

Vi kører faste hold hver onsdag, torsdag og fredag kl 16:30

Du skal selv have udstyr med, dvs. handsker, benskinner, håndbind og tandbeskytter. 

Du kan ikke låne udstyret i centeret. 

Holdet er både for øvede og begyndere. Men som sagt kræver det, at du selv har udstyret med. Vi glæder os til at se dig. 

Spinning:

Er indendørs hold cykling til musik. Alle uanset alder og form kan deltage. En meget effektiv time for den der ønsker fedtforbrænding, samt bedre kondition… Det kræver sko at deltage. Disse kan lejes i receptionen.​

​CirkelTræning: ​

En sjov træningsform hvori man træner i "cirkler" for at styrke kondition og muskler.

Man er ved hver enkel "trænings-station" i 60 sekunder, hvorefter man holder 30 sekunders pause, før man går videre til næste station.

Træningsredskaber der benyttes er: Kettlebells, sjippetov, stepbænke, bolde, håndvægte, elastikker, hulahopringe og mavehjul.

Cirkeltræning er for alle!

Der er garanti for sved på panden, og efterfølgende ømme muskler.

Følg med i vores hverdag
​på Facebook​

​Firma

​Fitness Kastrup ApS

CVR: 29149607

​Adresse

​Kastruplundgade 15

2770 Kastrup

Kontakt