PÅSKEÅBENT! - EASTER
VI HAR ÅBENT I PÅSKEN KL 06.00-18.00 HVER DAG
Læs mere...
Moden medarbejder søges!!
Vi søger en moden M/K som kan lide at tage fat og har et smil på læben.
Læs mere...
Vil du meldes ind?
Læs mere her, hvis du vil meldes ind - eller i kontakt med os..
Læs mere...
HUSK NU! BodyCombat hver tirsdag kl 17-18
Er du klar til at give den gas i vores store holdsal - så er det her en time for dig! Mænd og kvinder, som vil presse sig selv og få sved på panden...
Læs mere...
BodyWorkout hver mandag kl 16.00!
Har du brug for at smide nogle kilo ? Eller bare komme i bedre form? Så kom ned til vores fede time i vores holdsal. Du behøver ingen særlige skills for at deltage. Drop undskyldningerne og kom op fra den sofa :)
Læs mere...
Muay Thai for ALLE hver onsdag!
Kom og vær med til en fed time, hvor du kan få indblik i kampsportens verden. Timen er for ALLE!
Læs mere...
VI ER ET NØGLECENTER
Du skal derfor hjælpe os med at åbne centeret, hvis du er en af dem, der godt kan lide at træne tidligt... Den kommer her!
Læs mere...

Moden medarbejder søges!!

Moden medarbejder søges


Vi søger en moden M/K som kan lide at tage fat og har et smil på læben.

Kastrup Fitness søger en moden M/K som er serviceminded og som ikke er bange for at tage fat

Du behøver ikke vide alverdens om træning eller kost og motion, men du skal være villig til at lære maskinerne at kende, så du kan vise øvelser hvis medlemmerne spørger. Hovedsaligt skal du være god til at gøre rent og kunne lide at svinge støvsuger, gulvklud og støvklud OGSÅ selvom der er medlemmer, som render rundt og træner. Der bliver beskidt og svedigt i et træningscenter og det er vigtigt for os der er lækkert hele tiden. 


Dine vagter vil ligge morgen og/eller aften (vi lukker kl 22.00 man til tor, kl 20 fredag og kl 18 i weekenderne og på helligdag) og i weekenderne.


Lønnen er den samme uanset tidspunkt.

Vi har ingen overenskomster eller andet fancy, men vores arbejdsmiljø er baseret på frihed under ansvar, da du hovedsaligt er på vagt ALENE. 


Derfor er det dit ansvar at centeret spiller på alle planer, når du er på job. Du får en seddel du skal følge, så du ikke bliver usikker på, hvad du skal lave. Vores center er meget lille og hyggeligt og har brug for en medarbejder, som kan snakke om alt muligt, da vores medlemstab spænder fra 17 år til 92 år.


Du skal være glad, være klar til en lille sludder med de medlemmer som har behov for det –samtidig med der skal laves kaffe, tørres støv af, vaskes gulv, ordnes toiletter, sælges shakes og vand og frugt.


Det er begrænset antal timer, men du skal helt sikkert være frisk på også at træde til ved ferie. Vi skal kunne regne med dig, da vi er meget få i vores team, så hvis din sygestatistik ikke er på den gode side af ca 0% så er det ikke dig vi leder efter J


Vi har plads til flexjobbere hernede også – det kommer selvfølgelig an på dit timeantal og om du kan gøre rent og tage fat.


Hvis det her lyder som noget for dig, så skriv til os på

  kastrupfitness.dk@gmail.com   Att Angela Silverfox


Der er ingen ansøgningsfrist. Vi vil gerne have den helt rigtige medarbejder ind som kan bidrage til vores lille hyggelige træningscenter. 

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mange hilsner

Kastrup Fitness


Følg med i vores hverdag
​på Facebook​

​Firma

​Fitness Kastrup ApS

CVR: 29149607

​Adresse

​Kastruplundgade 15

2770 Kastrup

Kontakt